Učestala Pitanja

Koje su moje mogućnosti dostave?

Vrijeme i troškovi isporuke ovise o odabranoj opciji:

  • Pokupi u trgovini: 0,00 KN
  • Kurirska dostava: 1-5 radna dana, 40,00 KN , unutar Hrvatske.
  • Za pošiljke izvan Hrvatske potražite cijenu.

Narudžbe od 500,00 kn i više KN isporučuju se standardnom kurirskom službom besplatno unutar Hrvatske.

Kako mogu pratiti moj narudžbu?

Unutar 1-2 radna dana od predaje narudžbe, vaš će se paket skenirati u UPS-ovu postrojenju za razvrstavanje. Potom ćete od UPS-a primiti e-poštu s informacijama za praćenje vašeg paketa.

Je li dostavljate izvan Hrvatske?

Pošiljke se mogu izvršiti izvan Hrvatske. Kontaktirajte nas za informacije o troškovima.

Ako je odjeća koju sam naručila bila je mala, mogu li je vratiti?

Kupljena odjeća i obuća može zamijeniti ili tražiti povrat novca za istu u roku od 30 dana od kupovine s računom,s odjećom u dobrom stanju i s oznakom. Ako je riječ o povratu novca, novac se vraća onako kako ste platili. Ako ste platili u gotovini u trgovini vam odmah vraćaju novac u gotovini, a ako je plaćanje bilo karticom, povrat novca će sjesti na vašu karticu. Jedino na što ne odobravaju popust je donje rublje .

Mogu li otkazati ili vratiti narudžbu?

Ako ste proizvod kupili putem online imate pravo otkazati i vratiti tu narudžbu u roku od 14 dana, iz bilo kojeg razloga i bez obrazloženja s odjećom u dobrom stanju i s oznakom.

Koja je vaša politika povratka?

Ako roba nije istrošena ili oštećena, prema zakonu imate pravo vratiti ili zamijeniti robu u određenom roku od 30 dana s računom.

Koja je vaš vremenski okvir za dostavu moje narudžbe?

Naručene proizvode dostavljamo u roku od 3 – 5 radnih dana, ovisno o adresi dostave. Dostava se vrši od vrata do vrata, točnije do adrese primatelja putem prijevozničkih tvrtki koje obavljaju usluge transporta. Dostava je besplatna za sve narudžbe iznad 500,00 kn. Za naručenu robu u iznosu manjem od 500,00 kn, dostava se naplaćuje u paušalnom iznosu od 35,00 kn.

NAPOMENA: Iznimka su otoci i mjesta koja ne podržavaju svakodnevnu dostavu, a gdje je dostava moguća prema rasporedu dostave. Pošiljke za otoke, biti će dostavljene u roku od 5 – 7 radnih dana, ovisno o adresi dostave.

Što ako je predmet koji sam dobio oštećen?

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavljaču koji je robu dostavio.